tirsdag 17. juni 2014

Kremet kyllingpasta

Supergod pastarett med strimlet kyllingfilet. Man kan også bytte den ut kyllingen med kalkunfilet om man vil det. Oppskriften holder til ca 2 personer.


Ingredienser:

1/2 Gul løk
1/2 Rød løk
2 (små) vårløk
1/4 paprika (stor)
2 kyllingfileter
1 fløteputt
Smør til steking
1,5 dl vann
2 ss seterrømme
salt og pepper
Pasta
Ruccula til tilbehør om du ønsker det.

Fremgangsmåte:

Hakk opp gul løk, rød løk, vårløk og paprika.

Skjær filetene i strimler.
Kok opp vann til pastaen.
Stek opp kjøttstrimlene og ha de over i en bolle.

Stek opp grønnsakene i pannen du stekte kjøttet i med litt smør.
Når grønnsakene er stekt heller du over fløten og vannet.
Krydre med salt og pepper.
Tilsett seterrømmen når det koker.
Rør inn rømmen og la det småkoke i ca 10 min.

I mellomtiden koker du pastaen.
Det kan være godt å ha litt salat ved siden, jeg bruker ruccula.

Når pastaen er ferdigkokt kan du godt ha pastaen over i blandingen, og blande det godt sammen.
Fordel på tallerken kanskje med litt salat, og litt parmesan (om du har) på toppen.