lørdag 25. januar 2014

Nydelig kryddersmør

Dette kryddersmøret passer aller best til skalldyr, men er også nydelig å steke biff i (om man har råd til å unne seg det), eller bare til å smøre på rykende varme baguetter.
Det er veldig enkelt å lage sitt eget kryddersmør, og det som er så greit er at du kan bruke det meste av krydder.
For å lage hvitløksmør trenger du
100 gr ekte smør
2-3 ss persille
1 båt hvitløk

Du finhakker hvitløken og persillen og rører dette sammen med smøret. Superlett!

For å lage det kryddersmøret jeg så fint reklamerte for lenger oppe i teksten trenger du bare:
1/2 chili
200 gr smør
1 håndfull persille
2 båter hvitløk
1 ss paprikakrydder

Finhakk chilien, persillen og hvitløken. Rør denne blandingen inn i smøret sammen med paprikakrydderet.
Smøret blir seende omtrendt slik ut: